2015. március 26., csütörtök

Thaiföld - Koh Samui 3. rész

Másnap reggelink után felkerekedtünk, hogy bejárjuk a környékünkön elhelyezkedő nevezetességeket. Ilyen volt a "Nagymama-Nagypapa" szikla együttes is. A továbbiakban beszéljenek a képek. :)




Szállásunk partja

Ezután következett a Lamai vievpoint, mely szintén nem messze volt a szállásunktól. 100 baht ellenében lehet bebocsátást nyerni. Egy kisebb vízesést lehet megtekinteni, valamint fel lehet sétálni egy kilátóba, melyről belátható a környék. Ezután a bejáratnál az un. fish spa következett, mely benne volt a belépőjegy árában. A kissé nagyra nőtt halak teljes erejükkel dolgoztak a megfáradt talpainkon. Már szinte elviselhetetlen falánksággal nyomtak a kis szájukat a talpunk bőréhez. Előttünk kínaik ültek benne és félve lógatták a lábaikat a halakkal teli kis tóban. Gondoltuk nekünk ez pofon egyszerű lesz, hát nem, 5 másodpercig sem bírtam, annyira csiklandós módon dolgoztak a kishalak. 













Az est folyamán ismét ellátogattunk Lamai sétálóutcájára, ahol bőségesen megvacsoráztunk. Útközben hazafelé egy kedves eb, szinte hazáig kísért bennünket. Nagyon megbarátkoztunk vele, olyannyira, hogy sokszor éjszaka hazakísért bennünket, cserébe némi eledelt kapott tőlünk. Hazaérve még a teraszunkon söröztünk és beszélgettünk valamint terveztük a következő napi programunkat. 




1 megjegyzés:

  1. Szép helyek, no meg ezek a sziklák...khmmm...:-)
    Vágyakozom már én is egy ilyen kajásutca utcán, mi is nagyon jókat ettünk annó Phuketen ezeknél. A Chang sér is nagyon jó volt. Néha lehet kapni (2 dl-es a Lidlnél) pokoli drágán, de szoktam venni kettőt nosztalgiából.

    VálaszTörlés